google-pixel

Geïnteresseerd? Bel dan: 085 - 130 1287

Zakelijk

Weijbo-ICT biedt zowel op de zakelijke als particuliere markt, diensten aan op het gebied van netwerk en computers. Het aanleggen en configureren van netwerken is de hoofdactiviteit van Weijbo-ICT. Naast deze werkzaamheden verzorgen wij ook narrowcasting toegepast naar de wens van de klant.

network_wifi

Netwerkbeheer.

Het netwerk van een bedrijf is van groot belang. Toch zien wij nog altijd de mogelijkheid een netwerk te verbeteren. Ook op het gebied van draadloos is hierin genoeg mogelijk. Wij gebruiken hiervoor over het algemeen de producten van ubiquiti. Dit zijn professionele producten die nog prima te betalen zijn. Naast de betaalbaarheid van deze producten is veiligheid natuurlijk van groot belang, ook hier bieden de producten van Ubiquiti de uitkomst. Geïnteresseerd? Neem dan vooral contact met ons op, dan gaan we kijken hoe we u kunnen helpen aan een beter netwerk.

computer

Systeembeheer.

Naast het belang van een goed netwerk, is een goed werkende computer natuurlijk ook belangrijk. Wij onderhouden dan ook graag uw computers. Naast het onderhouden van computers, bieden wij natuurlijk meer op het gebied van beheer. Zo zijn wij goed thuis op het gebied van Windows server. Naast de services van Windows, willen we zelf graag zoveel mogelijk op het gebied van Linux doen. Dit ook weer, omdat deze services beter te betalen zijn, en omdat de betrouwbaarheid van deze producten vaak beter is. Geïnteresseerd? of wilt u weten wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

tv

Narrowcasting.

Narrowcasting is een vorm van informatie delen. In het verleden werd dit vaak via folders of andere media gedaan. Maar tegenwoordig kan dit ook steeds beter digitaal. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan een beeldscherm in een winkel, waar de aanbiedingen van deze week op komen te staan. Ook een kan er een scherm opgehangen worden waar u informatie met uw collega's deelt. Zo kan iedereen op de zaak de informatie lezen. Maar weten over narrowcasting? Neem dan contact met ons op.