google-pixel

Geïnteresseerd? Bel dan: 085 - 130 1287

Particulier

Problemen op het gebied van ICT thuis zijn heel vervelend. Daarom bieden wij van Weijbo-ICT verschillende oplossingen. Wij zijn zeer gedreven ict'ers die er graag alles aan doen, om alles naar uw wens te laten functioneren. Hieronder leest u waar wij u mee kunnen helpen. Mocht er nou iets zijn wat niet op onze site vermeld staat, maar waar u toch graag hulp bij heeft. Neem dan gerust contact met ons op.

directions_car

Hulp aan huis.

Computer problemen, en heeft u niet de mogelijkheid om de computer bij ons langs te brengen? Dan kunnen wij de computer ook ophalen. Naast computer problemen, komen wij ook graag bij u langs wanneer u problemen heeft met uw internet of wifi. Sommige problemen zijn snel opgelost. Wij kunnen dit dan ter plekke repareren. Het kan zijn dat een probleem toch meer tijd nodig heeft om verholpen te worden. Het is dan mogelijk om in overleg met u de computer mee te nemen naar onze locatie om hier de reparatie te verrichten. Het bieden van een oplossing met betrekking tot het netwerk of wifi, vraagt altijd om een inventarisatie. We komen dan bij u langs om te kijken hoe de situatie is, en hoe deze verbeterd kan worden.

computer

PC onderhoud & reparatie.

Net als een auto, heeft een computer onderhoud nodig, zowel op gebied van software als hardware. Om een zo stabiel mogelijke omgeving te creëren, met betrekking tot uw computer, is tijdig onderhoud een must. Maakt de computer veel lawaai, wordt de pc erg warm? Vaak zijn dit gevolgen van een computer vol met stof waardoor de lagers van de ventilatoren stuk gaan. Zo lopen de redenen uiteen om uw computer goed te onderhouden. Bij Weijbo-ICT hebben wij uw computer zo weer klaar.

network_wifi

Beter internet & wifi.

Bij veel mensen thuis is het internet slecht en traag. Dit komt vaak door een verkeerd geconfigureerd netwerk of door slecht wifi. Wij van Weijbo-ICT helpen u graag van uw problemen af. In veel gevallen is het zo dat het wifi thuis verzorgd wordt door de router die u heeft gekregen van uw provider (Ziggo, KPN enz). De kwaliteit van deze routers is in veel gevallen niet goed. Dit komt omdat de routers te veel taken verrichten en tegelijkertijd goedkoop moeten zijn. Wij helpen u dan ook graag aan een andere, stabiele oplossing, waarbij we de router zijn werk laten doen waar deze van oorsprong voor gemaakt is. Wij verzorgen het wifi op een andere manier. Hierdoor is uw wifi ontvangst beter en zal zowel de stabiliteit als de snelheid van uw netwerk toenemen.